in

Amazon Sony Headphones Quiz Answers: 2020

Amazon Sony Quiz

Amazon Sony Quiz Answers: Amazon has come up with a new offer, Now Amazon is offering Sony home Theatre Quiz in today’s app only quiz time.

Winners of below given Amazon Sony Quiz will be announced next month.

Also check:

So check the below answers and win Sony Home Theatre.

 

Amazon Sony Quiz

Table of Contents

Q1. Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?

Ans: Javelin Throw

Q2. The digital rights of which of these movies were recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?

Ans: Laxmi Bomb

Q3. Which 13th-century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?

Ans: Konark Sun Temple

Q4. Which Indian organization made the ‘NavRakshak’ PPE kit?

Ans: Indian Navy

Q5. Tsai lng-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?

Ans: Taiwan

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of Creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30-year-old object?

Ans: Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Ans: Rishi Kapoor

Q3. Which organization has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Ans: NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Ans: Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Ans: Virgin Galactic

I hope the above given Amazon sony quiz answers are correct,

Do share these quiz answers with your friends so they can win Amazing prizes from Amazon. Don’t forget to check some Free recharge tricks.

Do share these quiz answers with your friends so they can win Amazing prizes from Amazon. Don’t forget to check some Free recharge tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PayzApp Loot

PayzApp Loot Offer: Get Rs 100 Amazon Voucher For Free

Rapido Referral Code

Rapido Referral Code: Get Up to Rs 60 on Downloading App