in

Amazon Launchpad Quiz Answers- Win ₹10000 | 10 Winners

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Amazon Launchpad Quiz Answers

Contents Of This Post

  • 1 Amazon Launchpad Quiz Answers

      • 1.0.1 [Answers] Amazon Launchpad Quiz – Win ₹10000 Pay | 10 Winners
    • 1.1 Amazon Launchpad Quiz – How To Play This Quiz ?
  • 2 Amazon Launchpad Quiz Answers
  • 3 Amazon Launchpad Quiz Answers – Older Quiz 

      • 3.0.1 Answer 1 : Startups
      • 3.0.2 Answer 2 : Yes
      • 3.0.3 Answer 3 : Cureveda
      • 3.0.4 Answer 4 : Great Indian festival
      • 3.0.5 Answer 5 : Watch and shop
    • 3.1 Other Live Amazon Quiz Answers
    • 3.2 More Details Of This Quiz :-

[Answers] Amazon Launchpad Quiz – Win ₹10000 Pay | 10 Winners


Amazon Launchpad Quiz , Amazon Launchpad Quiz Answers , Amazon Quiz Of The Week– Hi Guys, Hope You are Enjoying Our Daily 1st On Net Posting Of All Amazon Quizzes & Amazon Quiz Answers. Today We Have Already Published The Amazon Great Indian Festival Quiz , Where Amazon is Giving Away Free ₹100000 to Quiz Winners.

Meanwhile , Amazon Has Announced Another Quiz Based On Amazon’s New Quiz Of The Week Amazon Launchpad Quiz. This Amazon Launchpad Quiz Will Run Till 20th October & You Need to Answer 5 Questions Before That in Order to be Eligible For The Price Of ₹10000 Amazon Pay Balance.

Amazon Launchpad Quiz Answers

Last Week In Amazon Quiz of The Week , We Have Seen Amazon Business Extra Saving Quiz & Now This Week Amazon Has Announced Launchpad Quiz as The Part Of Amazon Karigar & Amazon Saheli Initiative.

Total 10 Peoples Will Be Selected as Winner From This Amazon Launchpad Quiz & Amazon ₹10000 Pay Balance Will Be Credited Into Their Pay Wallet Before 30th November 2020.

Amazon Launchpad Quiz – How To Play This Quiz ?

1, First Of All Just Login Into Amazon Account

2. Now Just Click On Search bar & Search For Word “Quiz

3. On Next Page , You Will See FunZone Banner – Just Click On That. There Will Be Amazon Daily Quiz & Amazon Other Quizzes Will Be There Along With Amazon Launchpad Quiz Banner.

Amazon Launchpad Quiz Answers

4. Now Click On “Amazon Launchpad” Quiz Banner & Click On Start Quiz Button

5. Now Select Answers According To Below Posted Solved Answers

Amazon Launchpad Quiz Answers

Question 1 – Amazon launchpad India started in the year _

Answer 1 – 2016

Question 2 – Which store from Amazon Launchpad helps to view videos to understand products better

Answer 2 – Watch & shop

Question 3 – Amazon launchpad brands are known for their ____ products

Answer 3 – All the of the above

Question 4 – amazonlaunchpadin is the instagram page of Amazon Launchpad

Answer 4 – Yes

Question 5 – Amazon Launchpad showcases products from _____

Answer 5 – Startups


Amazon Launchpad Quiz Answers – Older Quiz 

This is Older Amazon Launchpad Quiz Answers

Question 1 – Amazon Launchpad is your go-to destination for differentiated products from ________ on Amazon.in

Answer 1 : Startups

Question 2 – Amazon Launchpad showcases thousands of products from leading Indian Startups

Answer 2 : Yes

Question 3 – Which of these brands is known for advanced plant based nutrition for immunity?

Answer 3 : Cureveda

Question 4 – When can you avail ‘offers like never before’ from Amazon Launchpad?

Answer 4 : Great Indian festival

Question 5 – Which store from Amazon Launchpad helps to view videos to understand products better?

Answer 5 : Watch and shop

Other Live Amazon Quiz Answers

  • Amazon Guess What Quiz Answers – Win ₹25000
  • Amazon Small Business Quiz Answers – Win ₹10000 Pay
  • Amazon Great Indian Festival Quiz Answers – Win Rs.50000 | October Sale
  • Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win Free Sony Camera
  • Amazon Mirzapur Quiz Answers – Watch , Play & Win ₹10000 FREE | 50 Winners
  • Amazon Mi Quiz Answer – Win Redmi 9 Prime Smartphone | 10 Winners
  • Amazon Tecno Spark Great Indian Sale Quiz Answers – Win ₹10000
  • Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers – Win OnePlus 8T
  • Amazon Oppo F17 Pro Quiz Answers – Win Oppo F17 Pro Smartphone
  • Amazon Tecno Quiz Answers – Win ₹5000 | Tecno Spark 6 Air
  • Amazon Mivi DuoPods Quiz Answers – Win Mivi DuoPods M80
  • Amazon pTron Bassbuds Pro Quiz Answer – Win ₹1000 FREE
  • Amazon Fashion Quiz Answer – Win ₹1000 | 100 Winners
  • Amazon Pantry Bingo Quiz Answers – Win ₹20000 Amazon Pay
  • Amazon Honor Watch ES Quiz Answer – Win Free ₹4000 Pay Balance
  • Amazon BenQ Monitors Quiz Answer – Win Free BenQ Monitor
  • Amazon Dabur Quiz Answers – Watch , Play & Win ₹10000 FREE
  • Amazon boAt Nirvana Quiz Answer – Win ₹10000 | 10 Winners
  • Amazon Philips Soundbar Quiz Answers – Win Dolby Atmos Soundbar
  • Amazon LG Monitor Quiz Answer – Win Free ₹10000 Pay Balance
  • Amazon Karigar Handicraft Mela Quiz Answers – Win ₹20000
  • Amazon Pay Later Quiz Answers – Win ₹20000 Pay Balance
  • Amazon Business Extra Saving Quiz Answers – Win ₹20000
  • Amazon Pay Quiz Answers – Win ₹10000 Pay Balance | 10 Winners
  • Amazon Mi Watch Quiz – Win Redmi 9A | 13 Winners

More Details Of This Quiz :-

1. This Contest will commence on 27th September 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 20th October 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 4 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs. 20,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

#social-table table {
border-collapse: collapse;
font: bold;
font-family: “lato”;
}
#social-table td {
background-color:#BBDEFB;
text-align: center;
}
#social-table button {
background-color: #3b5998;
color: white;
font-family: “lato”;
font-size: 15px;
position: relative;
text-align: center;
text-align: center;
display: inline-block;
color: white;
margin-bottom: 5px;
padding: .5em 1em;
}
#social-table a{
text-decoration: none;
font-weight: bold;
}
#social-table table{
margin: 1em 0;
}

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vi (Vodafone Idea) Rs. 948 Postpaid Family Plan With ‘Unlimited’ Data, Voice Calls Launched: Details Here

Latest Vi (Vodafone Idea) Rs. 948 Postpaid Family Plan With ‘Unlimited’ Data, Voice Calls Launched: Details Here

How to create bootable USB drives

Check How to create bootable USB drives